default_mobilelogo

     Pulse para ver el Certificado de Web de Interes Sanitario 

 

Online

Hi ha 43 convidats/des i cap membre en línia

Col·laboracions

 
El Centre de Neurociències està especialitzat en la salut mental, entenent la salut segons les indicacions de la OMS, com un model integral de benestar bio-psico-social  i no tan sols d'absència de malaltia. Està format per un equip multidisciplinar de professionals en psiquiatria, psicologia, neuropsicologia i consultoria en neurologia; amb això l’abordatge de les diferents patologies es realitza d'una forma especialitzada, individualitzada, completa i integral. 
 
El Centre està dirigit a l'avaluació, diagnòstic i tractament de totes les patologies psiquiàtriques: psiquiatria de l'adolescència, de l'adult i geriátrica, psiquiatria legal i psicofarmacologia de l'embaràs, així com a l'atenció psicològica aplicada als trastorns psiquiàtrics i a la psicologia de la salut.
 
El diagnòstic de les malalties psiquiàtriques, es realitza seguint el “Manual diagnòstic i estadístic dels trastorns mentals” (DSM-IV-TR).
 
El manual DSM-IV-TR és fonamentalment similar al sistema de “Classificació Estadística Internacional de Malalties i Problemes de Salut Relacionats” (CIE) de la OMS. Ambdues són les classificacions psiquiàtriques més importants a nivell mundial i permeten establir un llenguatge comú entre tots els professionals de la salut a l'espera de la pròxima actualització de diagnòstic psiquiàtric a través del DSM V. 
 
En aquesta web i especialment en la secció de Diagnòstic i Tractament, trobaran informació sobre els criteris mèdico-psiquiàtrics del Centre de Neurociencies. Aquesta informació pot complementar però mai reemplaçar la relació metge pacient. En cas de dubte cal consultar sempre amb el psiquiatre de referència. 
 
Horaris:
El Centre de Neurociències està situat en el centre de Barcelona a una zona de fàcil accés i amb excel·lents comunicacions. Estem a la seva disposició de dilluns a dijous  de 9 a 14 i de 15:30 a 20:30, telèfon 93 201 18 66.
 
 
Dra. Pilar Mallada Porta
Metgessa Psiquiatra
Directora del Centre de Neurociències